Sähköistä kirjanpitoa paikkakunnasta riippumatta

Sähköinen taloushallinto helpottaa arkea ja säästää yrittäjän kallisarvoista aikaa. Lisäksi sähköisen kirjanpidon avulla saadaan kirjanpidosta aina ajantasaista tietoa yrityksen johdon käyttöön tai sidosryhmille, kuten rahoittajille. Sähköinen kirjanpito sopii niin pienille kuin suurille yrityksille, toiminimiyrittäjistä osakeyhtiöihin. Palvelemme paikkakunnasta riippumatta, yrityksesi toimipaikka voi olla vaikka Helsinki, Turku, Tampere, Lappeenranta, Lahti, Jyväskylä, Kuopio, Oulu tai Rovaniemi. Aineisto toimitetaan sähköisesti sopimuksen mukaan ja me hoidetaan kirjanpito veroilmoituksineen ajallaan.

Sähköinen taloushallinto toimii niin sanottuna pilvipalveluna, jolloin pääset sähköiseen järjestelmään Internet-yhteyden kautta. Voit selata yrityksesi kirjanpidon tietoja vaikka omalta kotisohvalta käsin. Kaikki sähköisen taloushallinnon toiminnot löytyvät yhdestä järjestelmästä. Osto- ja myyntilaskut sekä kuitit löytyvät yhdestä paikasta. Voit vastaanottaa ostolaskut pelkästään sähköisenä suoraan järjestelmään ja lähettää myyntilaskut järjestelmän kautta. Ne laskut, jotka tulevat paperisena, voit ohjata ne skannauspalveluun ja ne taltioituvat sähköiseen järjestelmään. 

Heitä hyvästi kuittien ja papereiden mapittamiselle, sinun ei tarvitse etsiä enää kadonneita kuitteja tai paperilaskuja. Voit hoitaa kaikki kirjanpitoon liittyvät tehtävät omalla tietokoneella. Näet sähköisestä järjestelmästä kaikki ajantasaiset kirjanpidon raportit mihin kellonaikaan tahansa. 

sähköinen kirjanpito kirjanpito ohjelma netvisor procountor