Hausmatesin nykyaikaiset talouspalvelut antavat sinulle aikaa keskittyä olennaiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen taloushallinnon laadusta tinkimättä. Sähköisten palveluiden avulla voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivat palvelut. Yhdistämme laajan taloushallinnon tiedon vahvaan tekniseen osaamiseen, jolloin työskentely eri rajapinnoissa olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Controller nimike kuvaa taloushallintoalan koulutuksen saanutta ammattilaista, joka toimii yritysjohdon strategisena kumppanina. Controllerin tehtäviin kuuluvat taloudellisen tiedon tuottaminen yrityksen johdolle, budjetointi ja kassavirran seuraaminen. Controllerin työtehtävät vaihtelevat yrityksen tarpeista riippuen. Vastaan voi tulla muutostilanteita, joissa voi joutua tekemään nopeita päätöksiä.

Kun oma aika ei riitä kaikkeen taloushallinnon toimenpiteiden tekemiseen, kannattaa se ulkoistaa meille ja samalla säästyy aikaa ja rahaa. Samalla voidaan hallita riskejä, samalla varmistat että yrityksesi taloudenhoito jatkuu myös hankalissa tilanteissa. Meiltä saat käyttöösi laajan asiantuntemuksen kirjanpidosta, palkkahallinnosta eli HR:stä, verotuksesta ym.

Ulkoistettu taloushallinto asiantuntijapalvelut ulkoistettu kirjanpito Hausmates Oy