Pieni Tilitoimisto Ilomantsi ja Joensuu

Onko kirjanpito mielestäsi tylsää ja hankalaa? Helpotamme arkeasi ja hoidamme kirjanpidon puolestasi. Meille asiakas on tärkeä ja olemme yrittäjän tukena yrityksen kaikissa vaiheissa.

Meidän kauttamme saat taloushallintopalvelut helposti, vaivattomasti ja edullisesti. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä ja se on hoidettava huolella. Olipa kyseessä osakeyhtiön, toiminimen, avoimen- tai kommandiittiyhtiön, taloyhtiön tai kiinteistöyhtiön kirjanpito. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä ja yhteisöjä, kartoitamme juuri sinulle sopivimmat palvelut tarpeidesi mukaan. Pienenä tilitoimistona pystymme auttamaan asiakkaita nopeasti liiketoiminnan tapahtumissa ja muutoksissa. Kirjanpitäjän ja asiakkaan välinen vuorovaikutus on tärkeää ja käytössäsi on henkilökohtainen kirjanpitäjä.

Yrityksen maksukyvyn ylläpitämisessä on tärkeää se, että laskut lähetetään nopeasti ja maksuvalvonta on tehokasta. Kaikki lähtee kuitenkin liikkeelle laskun tekemisestä ja lähettämisestä. Yrityksen toiminnan kannalta on oleellista, että tehdystä työstä laskutetaan ajallaan ja saadaan rahaa yrityksen kassaan. Hoidamme laskujen teon ja lähettämisen asiakkaan puolesta. Asiakkaana voit keskittyä varsinaisen laskutettavan työn tekemiseen. Hoidamme myös maksuvalvonnan tarvittaessa, jolloin yrittäjänä voit keskittää resurssit täysin oman liiketoiminnan edistämiseen.

Kirjanpitopalvelut sisältävät:

Oma henkilökohtainen kirjanpitäjä

Jokaiselle asiakkaalle on nimetty asiakasvastaava ja varahenkilö. Ensisijaisesti tarjoamme asiakkaillemme sähköisiä taloushallinnon palveluita, mutta myös paikkakunnalla sijaitsevia perinteisiä mappiasiakkaita palvellaan. Etsimme jokaisen asiakkaan kanssa yhdessä yrityksen toimintaan parhaiten tukevan taloushallinnon järjestelmän, jonka avulla saamme aikaan tehokkuutta ja ajantasaisen taloushallinnon.

Arvonlisäveroilmoitukset

Huolehdimme asiakkaiden viranomaisilmoitusten tekemisestä eli oma-aloitteisten veroilmoitusten teosta kuukausittain, neljännesvuosittain tai vuosittain sopimuksen mukaan. Teemme puolestasi viranomaisille tarvittavat ilmoitukset ja selvitykset, arvonlisäveroilmoituksista tilinpäätöstietojen ilmoittamiseen kaupparekisteriin.

Tilinpäätös

Tilinpäätös on raportti, joka esittää yrityksen taloudellisen tilanteen tilikauden aikana. Tilinpäätös laaditaan tilikausittain, joka on yleensä 12 kuukauden mittainen. Tilinpäätös on laskelma, joka selvittää yrityksen tuloksen ja varallisuuden. Tilinpäätös sisältää yleensä tuloslaskelman, taseen ja liitetiedot. Tuloslaskelmasta ja taseesta esitetään myös vertailutiedot edelliseltä tiilikaudelta. Liitetietoihin kirjataan tasetta ja tuloslaskelmaa täydentävät tiedot, jotta tilinpäätös antaa yrityksen tuloksesta ja taloudellisesta tilanteesta oikean ja riittävän kuvan. 

Tilinpäätös on tärkeä työkalu niin yrityksen johdolle kuin sijoittajille, velkojille ja muille sidosryhmille. Yleensä se antaa kattavan kuvan siitä miten yritys on menestynyt taloudellisesti tietyllä ajanjaksolla. 

Miksi juuri meidät pitäisi valita kirjanpitäjäksi?

kirjanpito sähköinen taloushallinto veroneuvonta asiantuntijapalvelut