Isännöintitoimisto Ilomantsi ja Joensuu

Olemme pieni isännöintitoimisto, joka tarjoaa asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä isännöintiä, alueenaan Ilomantsi ja Joensuu. Sähköisten järjestelmien ansioista tarjoamme taloyhtiöille yksilöllistä ja luotettavaa palvelua ympäri Suomen. Taloyhtiö voi sijainti voi olla vaikka Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä, Lappeenranta, Lahti, Kuopio, Oulu tai Rovaniemi.

Palvelemme pieniä taloyhtiöitä edulliseen hintaan, joten meidän kautta on mahdollisuus ostaa isännöintiä ja kirjanpitoja myös tuntihinnalla. Kaikki palvelumme sisältävät talokohtaisen isännöitsijän, joka on helposti tavoitettavissa. Meillä on asiakkaille aina aikaa ja olemme helposti tavoitettavissa oleva isännöitsijä!

Mitkä ovat isännöitsijän tehtävät?

  • Isännöitsijän tehtäviin kuuluu taloyhtiön hallinnon järjestäminen yhdessä taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten kanssa. Olemme taloyhtiön hallituksen tukena päätöksenteossa. Isännöitsijä valmistelee ja järjestää hallitus- ja yhtiökokoukset lain vaatimalla tavalla ja mahdollistaa kokouksiin osallistumisen myös sähköisesti. Kokouksen jälkeen isännöitsijä toimeenpanee kokousten päätökset. Neuvottelee taloyhtiön puolesta mm. sähkösopimukset, vakuutussopimukset ym.
  • Kirjanpitäjämme huolehtivat jatkuvasti taloyhtiösi kirjanpidosta, talousseurannasta, tilinpäätöksistä ja raporteista. Kirjanpitäjän vastuulla on myös vastike- ja ostoreskontra sekä lainanhallinta. 
  • Isännöitsijä hoitaa  arjen sujuvaksi niin taloyhtiön hallitukselle kuin taloyhtiön osakkaille ja asukkaille. 
Isännöinti Ilomantsi Joensuu

Isännöinnin palvelut:

pieni taloyhtiö asiakaslähtöinen isännöinti

Tarjoamme laadukasta ja edullista isännöintiä pienille taloyhtiöille.  Tähän palvelupakettiin ei ole määriteltynä kiinteää kuukausihintaa, vaan palvelut on ostettavissa tuntihinnalla. Kevyt isännöinti on kokonaiskustannuksiltaan edullinen ja tehokas tapa järjestää taloyhtiösi hallinto. Tämä palvelupaketti sopii erinomaisesti niille taloyhtiöille, joista löytyy aktiivisia hallituksen jäseniä. 

Jokaisella taloyhtiöllä on nimetty henkilökohtainen isännöitsijä, joka on aina helposti lähestyttävissä puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Täyden palvelun isännöinti

Hoidamme taloyhtiön ja kiinteistöyhtiön isännöinnin kokonaisuutena ja käytössänne on yhtiökohtainen isännöitsijä, joka huolehtii kaikista talo- ja kiinteistöyhtiön lakisääteisistä velvollisuuksista sekä kiinteistön suunnitelmallisesta kunnossapidosta. Isännöinti toteutetaan tiiviissä yhteystyössä taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten kanssa. Tähän isännöinnin pakettiin kuuluvat kaikki osa-alueet taloyhtiön strategian laatimisesta, kunnossapitoon, hallintoon ja tilinpäätöksiin.

Paketti soveltuu kaikille taloyhtiöille ja on helpoin vaihtoehto isännöinnin ratkaisun kannalta. Taloyhtiön hallitus voi nukkua yönsä rauhassa!

Miksi juuri meidät pitäisi valita isännöitsijäksi?

Asiakkaana olet meille tärkeä ja asiakaslähtöisyys tarkoittaa meillä sitä, että huomioimme asiakkaidemme todelliset tarpeet ja etsimme oikean palveluratkaisun taloyhtiöllenne. Olemme isännöitsijänä helposti lähestyttävä ja se pieni paikallinen isännöintitoimisto. Joka palvelee taloyhtiöitä paikkakunnasta riippumatta!

  • Meillä on ammattitaitoa ja kokemusta usean vuoden ajalta.
  •  Olemme pieni ja paikallinen isännöintitoimisto, jossa sinua palvellaan henkilökohtaisesti.
  • Käytössämme on sähköiset järjestelmät ja ne mahdollistavat mm. etäkokoukset, lisäksi pystymme palvelemaan sinua paikkakunnasta riippumatta.
  • Hoidamme taloyhtiöiden asioita tiiminä, jolloin käytössänne on useamman asiantuntijan tietämys.
  • Isännöitsijä ja taloyhtiön hallituksen välinen yhteistyö on keskeinen osa talo- ja kiinteistöyhtiön hallintoa ja onnistunutta toimintaa. Yhteistyö perustuu avoimeen luottamukseen, viestintään ja yhteisiin tavoitteisiin.
  • Olemme Isännöintiliiton jäsenyritys ja olemme sitoutuneet eettisiin ohjeisiin. Isännöinnin puolella se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että toimimme huolellisesti ja asunto-osakeyhtiön edun mukaisesti. Toimimme avoimesti asunto-osakeyhtiön hankinnoissa. Haluamme edistää avoimuutta ja suhtaudumme viestintään myönteisesti. Lisäksi huolehdimme ammattitaidon ylläpitämisestä ja kehittämisestä. 

Kysy lisää palveluista ja pyydä tarjous!